Kövess minket!
  
     

Fő a profizmus!

Fő a profizmus!
2015, május 27.

Akár vállalkozást vezet, akár magánszemélyként, szüksége lehet nemzetközi áruszállításra, melyet igen nehéz megoldani. Sajnos, ilyen helyzetekben sokszor nincs kire számítani, vagy az idő, az anyagiak szólnak közbe, esetleg a felkészületlenség. Az is előfordulhat, hogy a cég, akit választott, nem vállalja az Ön igényeinek megfelelően.

Fontos tapasztalt cégre támaszkodni, akik saját gépjárműveikkel és kiterjedt alvállalkozói rendszerükre támaszkodva garantálni tudják a megrendeléseknek megfelelő árutovábbítást.

Legyen az direkt szállítás, részrakományok szállítása, vagy gyűjtőfuvarozás, a korszerű nemzetközi fuvarozási szolgáltatások ismérve a professzionális háttér. Hatékony, kényelmes és kockázatmentes fuvarozással biztosítani tudják a rakomány biztonságát.

A kiszámíthatóság és a lekövethetőség szintén elkerülhetetlen kritériumok. A legszigorúbb rakományrögzítés, és a jogi szabályok betartása követelmény, a megfelelő biztosítási szolgáltatásokról nem is beszélve.

Szállítmánya biztos kezekben lesz, ha felkészült céget keres, partnerei pedig elégedettek, ha küldeménye biztonságban és határidőre rendeltetési helyére érkezik.

Bízza ránk a fuvarozást, ahelyett, hogy megbízhatatlan alkalmi sofőrökre áldozza pénzét és idejét!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
nemzetközi áruszállítás
Határokon átívelő szállítási lehetőség

Az Európai Unióhoz való csatlakozásunkkal az eddiginél is több lehetősége nyílik a hazai vállalkozásoknak külföldi partnerekkel történő közreműködésre. A kapcsolati...

Close