Kövess minket!
  
     

Hasznos csomagolási tanácsok költözéshez

Hasznos csomagolási tanácsok költözéshez
2015, május 27.

Költözés során számos holmi összecsomagolása vár ránk, amely nem egyszerű feladat, ha szeretnénk, hogy épségben megérkezzenek a célállomásra. Természetesen maximális körültekintéssel és gondos odafigyeléssel költöztetjük csomagjait, azonban a nagyobb biztonság érdekében érdemes kellő figyelmet fordítani a csomagolás módjára.

  • A becsomagolandó tárgyak alapvetően minden esetben meghatározzák a felhasználandó anyagok típusát és méretét: a túl kicsi csomagolást szétfeszítheti a tartalom és szétszakadhat, valamint ha nagyobbat választunk, mindig jól párnázzuk ki, hogy ne nyomódhasson meg a borítás.
  • Használjunk jó minőségű csomagoló anyagokat: nagy teherbírású karton dobozokat, ragasztókat, bélelő anyagokat, elválasztó lapot, illetve védőfóliát, és ha szükséges, címkézzük fel a költöztetésre váró dobozokat, például: „Törékeny”.
  • Kisebb bútoroknál védjük az éleket, műszaki berendezéseket és hasonló eszközöket jól párnázott szállító alkalmatosságba helyezzük, hogy ne sérülhessenek, valamint hegyes tárgyak esetében védjük a hegyét és élét a balesetveszély elkerülése érdekében.

Érdemes megbízható költöztetési szolgáltatásokat kínáló céget választani, tájékozódni, hogy a korábbi ügyfelek elégedettek voltak-e, így a költözés zavartalanul és problémamentesen megvalósítható.

Ha szeretne megszabadulni a költözéssel járó hosszadalmas és fárasztó szállítási procedúrától, mégis biztonságban tudni értékeit, bízza a munkát egy költöztető cégre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
belföldi költöztetés
Miért érdemes profikat választania a költözéshez?

Nem mindenkinek van lehetősége, hogy saját lakást vagy házat vegyen, emiatt sokan albérletben élnek. Mivel ez nem egy biztos pont,...

Close