Kövess minket!
  
     

Költözik az iroda? Pár tipp a hatékonysághoz!

Költözik az iroda? Pár tipp a hatékonysághoz!
2016, július 29.

Egy egész iroda költöztetése soha sem stresszmentes tevékenység, ám ezen könnyen lehet változtatni pár egyszerű szabály betartásával. Íme, pár tipp:

  • A legfontosabb első lépés a tevékenységlista megírása. Ebben érdemes beosztani, hogy ki, mit és mikor csinál, egészen a teherautó megjelenéséig. Ha bevonjuk az iroda alkalmazottait a munkafolyamatba, ők is sokat tudnak abban segíteni, hogy a költözés könnyebben menjen, sőt, ha felállítunk egy külön csapatot, amely a költöztetésre koncentrál, mindjárt kevésbé tűnik megterhelőnek az egész.
  • A csapattal együtt meg lehet tervezni, hogy a fuvarozást követően hova fognak kerülni az új helyen a bútorok és a különböző irodai eszközök.
  • Ellenőriznünk kell a különböző szolgáltatókkal kötött szerződéseinket (internet, telefon, stb.), és döntenünk kell az esetleges váltásról is.
  • Rendszeresen tájékoztassuk az alkalmazottakat, hiszen számukra is hatalmas változás a költözés – új kommunikációs rendszert kell kiépíteniük, felbomlik a napi rutin, még az irodák és asztalok elrendezése is megváltozhat. Mint oly sok esetben, itt is a kommunikáció az egyik kulcstényező a sikeres költözésben.

Természetesen a megfelelő költöztető cég elengedhetetlen egy iroda elköltözésekor, ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a megfelelő cég kiválasztására. Ha profi költöztetőkre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! A www.fuvarozas-kecskemet.hu címen elérhető weboldalunkon megtekintheti szolgáltatásaink széles választékát, valamint díjmentes árajánlatkérésre is van lehetősége, melyhez mindössze egy online űrlapot kell kitöltenie.

Kecskeméti cégünk fő profilja a költöztetés, a nemzetközi- belföldi fuvarozás, az áruszállítás és a hűtős fuvarozás.

Ha kérdése van, elérhet minket a +36-30/3277408-as telefonszámon és a bartusfuvar@gmail.com e-mail címen. Cég, raktár vagy irodaköltöztetéskor vállaljuk a bútorok szét- és összeszerelését, illetve biztosítjuk a csomagolóanyagot is.

Bízza ránk a cipekedést és forduljon hozzánk bizalommal!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Mindent tud a gumiabroncsokról?

Nagyon fontos, hogy az autó – legyen az saját, vagy bérelt – megbízhatóan működjön, és ide tartozik az is, hogy...

Close