Kövess minket!
  
     

Költöztetés egyszerűen és költséghatékonyan, bérelt autóval

Költöztetés egyszerűen és költséghatékonyan, bérelt autóval
2015, június 26.

Költözés előtt áll, de nem rendelkezik ennek a célnak megfelelő gépjárművel? Nagyszerű ötlet egy olyan autó bérlése, amely pontosan megfelel a feladatnak.

Több lehetőség közül tudunk választani, ha költöztetésről van szó. Rengeteg erre a szolgáltatásra specializálódott cég segít benne, viszont egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora összeget fordítunk a probléma megoldására. A szolgáltatók, akik ezzel a tevékenységgel foglalkoznak, a használatos autó benzinköltségén kívül elkérik a sofőr és a rakodók munkadíját is, illetve egyéb rejtett költségekkel is számolhatunk. Ha autó kölcsönzése mellett dönt, nem kell számolni plusz kiadással, hiszen csak a jármű bérlésének és az üzemanyag árának költségeire kell számítania. Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy saját időbeosztásához illeszkedve, igényeinek megfelelően alakíthatja a szállítandó eszközök, anyagok elhelyezését, pakolását is.

Ha a költözést Ön és családja, esetleg barátai maguk szeretnék megoldani, jól kalkulálható megoldás az ehhez történő, költöztetésre maximálisan alkalmas gépjármű bérlése. Döntsön a kifogástalanul tiszta, időminimum nélküli lehetőség mellett! Az autóbérléssel összefüggő, különféle ügyintézéseket sem Önnek kell intéznie.

A www.kisnagyautoberles.hu weboldalunkon többféle autó közül válogathat, a széles kínálatnak köszönhetően könnyen megtalálja az Ön számára szükséges, kifejezetten a megoldandó feladatnak megfelelő gépjárművet. Telephelyeink Budapesten és Győrben találhatóak. Nemcsak költöztetésre, hanem egyéni és csoportos utazásokra, egyéb fuvarozásra is bátran ajánljuk a nálunk megtalálható, mindenféle szempontból megbízható bérelhető kisteherautókat.

Autóparkunkban a választható járművek mindegyike rendelkezik a következő tulajdonságokkal:

  • megbízhatóság
  • kifogástalan műszaki állapot
  • kedvező ár
  • széles választék
  • takarékosság, alacsony fogyasztás

Válassza az autóbérlés lehetőségét a www.kisnagyautoberles.hu honlapunkon!

Utazzon zökkenőmentesen, és intézze gördülékenyen a költözködést! Várjuk kölcsönzéssel kapcsolatban felmerülő kérdéseit a + 36 20 474-0712 – es telefonszámon, vagy e-mailben a berles@kisnagyautoberles.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
nemzetközi költöztetés
Hogyan költözködjünk gazdaságosan és praktikusan?

Ha úgy döntünk, hogy külföldön szeretnénk folytatni életünket, vagy akár csak néhány évig élveznénk egy másik ország nyújtotta lehetőségeket, gondoskodnunk kell...

Close