Kövess minket!
  
     

Mért érdemes tehertaxit igénybe venni?

Mért érdemes tehertaxit igénybe venni?
2019, január 30.

Költözés előtt áll, vagy más miatt szeretné értékeit szállítani? Nincs megfelelő méretű autója, amivel megoldhatná a feladatot? Lehetősége van tehertaxi igénybevételére is, így megoldhatja ezt a feladatot, és költséghatékonyan járhat el. Nem szabad azonban a tehertaxi szolgáltatás feltételeiről megfeledkeznie!

Sok esetben kerül sor bútorok, nehéz, vagy nagyméretű tárgyak szállítására. Bármi költöztetéséről is van szó, nélkülözhetetlen a körültekintés. Nem biztos, hogy rendelkezésünkre áll a megfelelő gépjármű, amiben az értékeink elhelyezhetőek; ilyenkor szükségünk van egy költöztetést vállaló cég segítségére. Ha még nem ismerjük a tehertaxi szolgáltatást, érdemes részletesen tájékozódnunk róla. A számunkra legmegfelelőbb időpontban igényelhetjük, és eleget tesznek akár a speciális kéréseinknek is. A tehertaxi díja több tényezőtől függ, ezért célszerű előre informálódni róluk. A tehergépkocsi nagysága, a rakodó személyek száma, az áru mennyisége és értéke, a szállítás ideje és körülményei mind meghatározó szempontok.

Garanciával és gyakorlott munkatársakkal vállaljuk költöztetést az M-Street Kft. munkatársaiként. Magas színvonalú megoldást nyújtunk, és igyekszünk a ránk bízott feladatokat a lehető legrövidebb idő alatt teljesíteni. Azonnali szállítást és gyűjtőfuvar szervezést egyaránt vállalunk, így egyéni igényei szerint tudjuk a teendőket ellátni. Ha úgy dönt, hogy igénybe veszi tehertaxi szolgáltatásunkat, nélkülözhetetlen az áruk pontos ismertetése, a cím megadása, a szállítást akadályozó körülmények meghatározása, hiszen minél alaposabban informál bennünket, annál gyorsabban tudjuk elvégezni a munkánkat. Bútorok, műszaki cikkek és más áruk esetén egyaránt a rendelkezésére állunk. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.kozmatrans.hu weboldalunkon!

Oldja meg egyszerűen és gördülékenyen értékei szállítását! Vegye igénybe a tehertaxi által nyújtott lehetőségeket, és gondoskodjon a biztonságos, gyors fuvarozásról! Bízza ránk a kisebb és nagyobb mennyiségű tárgyak költöztetését! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-950-0659-es telefonszámunkon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Miért éri meg, ha garanciával költözünk?

A költözés sosem egyszerű folyamat. A hatékonyság és a kényelem érdekében ma már szinte mindenki profi költöztető cégre bízza a...

Close