Kövess minket!
  
     

Mindent tud a gumiabroncsokról?

Mindent tud a gumiabroncsokról?
2015, július 31.

Nagyon fontos, hogy az autó – legyen az saját, vagy bérelt – megbízhatóan működjön, és ide tartozik az is, hogy megfelelő gumiabroncs legyen rajta. Ha esetleg úgy alakul, hogy költözésünk télre esik, és az autónkon téli gumi helyett nyári gumiabroncs van, akár még baleset is történhet. Hideg az idő, fagyos az út, ha így kisodródik egy autó, nincs olyan ember, aki megállítja.

Ön vajon tudja, mennyire fontos a gumiabroncs cseréje?
A nyári és a téli gumi összetétele más, nem véletlenül, hiszen teljesen más környezethez kell alkalmazkodniuk. Tekintsük át ezt egy kicsit bővebben:

–          Nyári gumi: A nyári gumi, kialakításának köszönhetően, meleg hatására éri el a kívánt tapadást. Cseréje akkor esedékes, amikor az átlaghőmérséklet minimum 7°C. Ez alatt a hőfok alatt a nyári gumi veszít a tapadásából, így veszélyessé válik vele a közlekedés.

–          Téli gumi: A téli gumi összetétele hideg hatására éri el a kívánt tapadást. Kinézete is más, mint a nyári gumié, sokkal jobban és mélyebben bordázott, hiszen jégen és hóban is mennie kell, ilyenkor pedig a megfelelő tapadás létfontosságú.

Rendkívül fontos tehát, hogy az autónkon a téli gumi, vagy éppen a nyári gumi időben le legyen cserélve, így biztosak lehetünk benne, hogy nem ér minket baleset, legalábbis biztos, hogy nem ebből kifolyólag. Ráadásul a felelős sofőr nem veszélyezteti családja és mások életét sem egy időben le nem cserélt szett miatt!

Szeretne még többet megtudni a gumiabroncsok világáról?
Ha bármilyen kérdése lenne, ne tartsa magában, tőlünk minden kérdésére választ kaphat. Ha nem tudja, hogy milyen gumiabroncs lenne a megfelelő autójára, segítünk a döntésben.

Tekintse meg weboldalunkat, melyet a www.ar-go.hu címen érhet el. Természetesen el tud minket érni más úton is, például telefonon, a 06-1/431-94-07-es telefonszámon, vagy tud nekünk írni üzenetet is, méghozzá azargoabroncs@t-email.hu email címre! Várjuk megkeresését, és reméljük, hogy a segítségére lehetünk a megfelelő gumiabroncs kiválasztásánál!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Költöztetés egyszerűen és költséghatékonyan, bérelt autóval

Költözés előtt áll, de nem rendelkezik ennek a célnak megfelelő gépjárművel? Nagyszerű ötlet egy olyan autó bérlése, amely pontosan megfelel...

Close