Kövess minket!
  
     

Szállítás sérülésmentesen és gyorsan? Tehertaxi!

Szállítás sérülésmentesen és gyorsan? Tehertaxi!
2017, november 24.

Költözés előtt áll, és rengeteg használati tárgya vár elszállításra, vagy meg kell oldania egy-egy nagy súllyal és mérettel rendelkező értékének más helyszínre való elvitelét? Tehertaxi szolgáltatást nyújtó költöztető cég munkáját igénybe véve biztos, hogy megbízható kezekben tudhatja értékeit. Bútorszállítás, vagy zongora szállítása esetén is gyorsan, biztonságosan járhat el, ha felkészült vállalkozás segítségét kéri!

Ha úgy döntünk, hogy elköltözünk, ha csak néhány nehéz tárgy elszállítására van szükség, vagy egy nagyobb gépet, bútort vásárolunk, és nem tudjuk elszállítani, mindegyik esetben a legjobb ötlet a tehertaxi. A körültekintést és erőt igénylő munkafolyamatot az óvatosság szempontjából is célszerű profikra bíznunk, ugyanis így nem kell aggódnunk az esetleges sérülések miatt. Érdemes előre elgondolkodnunk azon, hogy adott-e minden tényező a tehertaxi munkavégzéséhez, és sikerülhet-e gördülékenyen megoldani a szállítást, ügyelve többek között a teherlift és a kapuk méretére!

Azonnali segítséget nyújtva vállaljuk a bútorszállítást, a zongoraszállítást, páncélszekrény mozgatását, és egyéb szállítási feladatok ellátását. Tehertaxi szolgáltatásunk keretein belül felkészülten költöztetjük a nehezen szállítható, nagy mérettel és súllyal rendelkező használati tárgyakat. Gondos odafigyeléssel, körültekintően, a csomagolás módjára is nagy hangsúlyt fektetve végezzük munkánkat. Igénye esetén biztosítani tudjuk a minőségi csomagoló anyagokat, amelyek által még nagyobb biztonságban költözhet. Tudjon meg többet színvonalas tehertaxi szolgáltatásunkról és az általunk nyújtott megoldásokról a www.kecskemetikoltozteto.hu weboldalunkon!

Oldja meg a bútorszállítást, a zongoraszállítást, és egyéb nehéz tárgyai költöztetését stressz nélkül, sérülésmentesen! Bízza meg cégünket a teljes körű megoldással, hiszen így profik kezében tudhatja minden értékét! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-327-7408-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az arenatrans@freemail.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
belföldi fuvarozás
Költözik az iroda? Pár tipp a hatékonysághoz!

Egy egész iroda költöztetése soha sem stresszmentes tevékenység, ám ezen könnyen lehet változtatni pár egyszerű szabály betartásával. Íme, pár tipp:...

Close